Expositie Terpkerkje Urmond

Zaterdag 12 maart , zondag 13 maart en het daaropvolgende weekend van 19 en 20 maart, van 13.00 tot 17.00 uur, is er in het mooie Terpkerkje in Urmond een expositie van KunstCorridor KC61. Sinds ongeveer een jaar ben ik lid van deze regionale kunstenaarsclub.

Zaterdag 12 maart om 15.00 uur is de opening met prachtige zang van Mes Amis.

Wij komen met veel verschillend werk, o.a.  schilderijen, textielwerkkunst, keramiek etc.

Ik heb voor deze expositie nieuw werk gemaakt, en wel: gedraaid, versneden en weer aan elkaar gezet. Dit concept bevalt me enorm, maar ik heb nu geen cocons gemaakt. Waar ik nog wel veel nieuwe ideeën voor heb, maar dat is voor later. Nu heb ik een aantal samengestelde potten gemaakt, veel werk maar: ik ben tevreden over het resultaat.

 

Iedereen is hartelijk welkom.

Ik ben zaterdagmiddag 12 maart en zondagmiddag 13 maart aanwezig. Zondagmiddag 20 maart ben ik op het eind van de middag in het kerkje, want om 17.00 uur maken wij plaats voor andere mensen.