Expositie van KC61 in het Achterhuis in Roermond

Tot mijn vreugde kan ik u uitnodigen voor de expositie “Licht in het Achterhuis”  in Roermond, Voorstad Sint Jacob 8. Dit is een expositie van Kunstcollectief 61 (KC61), dat dit jaar tien jaar bestaat en waar ik lid van ben. 

Vorig jaar maart moesten we onze tentoonstelling in het Achterhuis halsoverkop afbreken vanwege corona. Gelukkig zijn we nu weer terug. U kunt werk bekijken van een aantal schilders, een graficus en verschillende keramisten, waaronder ik. 

De expositie is gepland op 25 en 26 september, 2 en 3 oktober en 9 en 10 oktober 2021. Op zaterdag en zondag is de tentoonstelling geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Binnenkort geef ik een update van dit bericht wanneer ik zelf bij de tentoonstelling aanwezig ben.

Ik heet u van harte welkom!

Jeanne van Hest

Impressie van de tentoonstelling in het Achterhuis in 2020